Vanaf 3 april 2013 wordt het basispakket TV en radio door UPC ongecodeerd digitaal uitgezonden. Inclusief de regionale zenders zijn nu een kleine 40 zenders digitaal te ontvangen, waarvan Ned. 1, 2 en 3 in HD-kwaliteit, zonder dat daar extra voor moet worden bijbetaald.

HUMAX ontvangers
Als UPC-gebruiker kunt u nu dus ook kiezen voor een HUMAX ontvanger. De HUMAX IHDR-5200C, IHDR-5400C, IRHD-5300C en IRHD-5100C zijn geschikt voor ontvangst van de FTA (Free-to-air)-zenders. Dit geldt ook voor de HUMAX IHDR-5050C.

Het ongecodeerde digitale basispakket bestaat uit de drie publieke HD-kanalen en in SD-kwaliteit de zenders van RTL Nederland en SBS Broadcasting. Daarnaast zijn de VRT-kanalen Eén en Canvas, ARD, ZDF, BBC One, BBC Two, BBC News, CNN, Discovery Channel, National Geographic Channel, Eurosport, BravaNL, MTV NL, TLC, Kindernet/Comedy Central, Disney Channel en Nickelodeon zonder codering digitaal te ontvangen. Dit aanbod wordt tot 41 aangevuld door de doorgifte van alle regionale omroepen inclusief de Amsterdamse lokale omroep AT5.

De installatie van de HUMAX ontvangers gaat heel eenvoudig. Wij hebben dit voor u stapsgewijs op een rijtje gezet.

Klik op de groene knop om de uitleg te downloaden